Industriporter

Industrileddport

En industri-leddport er konstruert for å åpnes og lukkes, flere ganger per dag. Derfor er alle komponentene til porten mer robuste og slitesterke.
Den robuste konstruksjonen reduserer vedlikeholds- og servicekostnadene, i tillegg til at portene er plassbesparende og kan leveres med skreddersydde løsninger for alle bruksområder.
Leddporten åpnes vertikalt og gir dermed bedre plass foran og bak porten.

 

Porter for fellesgarasjer

Porter for fellesgarasjer, stillegående porter med sømløse systemer. Hörmann sine porter til parkeringshus og garasjeanlegg, er pålitelige porter som er spesielt konstruert for stillegående drift, selv ved høy bruksfrekvens.

Hurtigporter 

Områder med høy trafikk og strenge krav til inneklima, krever en høyhastighets portløsing. Hurtigporter brukes både inne og ute for å gi en optimal trafikkflyt og for å minske temperaturtap mellom to soner.

Rulleporter og rullegitter

Rullegitter er en effektiv sikring når dine verdier ligger inntil offentlige plasser og gater. De leveres i forskjellige innbruddsklasser som er definert etter hvor lang tid og hvilke verktøy en person må bruke for å bryte igjennom porten.

Brannskyveporter

Hörmann leverer både 1- og 2-fløyede brann-skyveportløsninger, skreddersydd til ethvert bruksområde. Alle våre brannskyveporter er testet og oppfyller kravene i henhold til Norsk og Europeisk standard: NS-EN 13241 og NS-EN 16034.

2022 © Port Spesialisten Lister AS — Siden er utviklet av Netmark®