Garasjeporter

Garasje-leddporter

Leddporten er en av de tre mest brukte garasjeport-modellene. En leddporter åpnes loddrett og legger seg plassbesparende under garasjetaket. Leddporter kan monteres i alle garasjeåpninger og gir opptil 14 cm mer gjennomkjøringsbredde enn en Vippeport. I tillegg har de optimal værtetthet ved hjelp av fleksible og værbestandige pakninger på alle fire sider.

Aluminiumsporter med vinduer

Aluminiumsporter med vinduer, et unikt design for moderne hus. Med store vinduer blir porten til et utstillingsvindu hvor du får et romslig og elegant design, som slipper inn mye naturlig lys.

Garasjeport Rollmatic

Mer plass foran og i garasjen. En Rulleport består av små elementer som er hengslet sammen og som rulles opp og samles i en rull. En rulleport trenger nesten ingen plass i garasjen og du har hele taket fritt. RollMatic passer til alle garasjeåpninger og den smale konstruksjonen av rulleporten, gjør det mulig å installere den i svært smale plassforhold.

Sideleddport

Hörmann side-leddporter er en ideell løsning i spesielle monteringssituasjoner. I motsetning til ledd-, vippe- og rulleporter, så åpnes ikke denne port-modellen seg oppover, med sidelengs. En spesiell fordel til garasjer som bruker plass under taket til lagring av gjenstander. Som for eksempel ski-utstyr, sykler eller bygg materiell.

Berry-vippeporter

Vippeporter er kjent som den «originale garasjeporten» og har en enkel konstruksjon som passer inn i eldre og mindre garasjer. Vippeport-modellen er konstruert med én seksjon som vippes opp og legger seg inn under taket i garasjen. I hver Hörmann vippeport ligger det 50 års erfaring innen oppbygning av garasjeporten.

2022 © Port Spesialisten Lister AS — Siden er utviklet av Netmark®